SVJETSKA MODA

Je li ovo nova must have kolekcija?

Napokon predstavljena kolekcija Kanyea Westa za adidas Originals 

Kanye West za adidas Originals
 
O suradnji poznate zvijezde Kanye Westa i branda adidas Originals priča se već par mjeseci. Prijelaz iz Nikea u adidas mnoge je iznenadio, a iznenađenje Kanye je priredio i u četvrtak 12. veljače kad je u sklopu New York Fashion Weeka predstavio cijelu kolekciju pod nazivom Yeezy Season 1

Mnogi bi rekli da predstavljena kolekcija više odiše Kanyeom nego samim adidasom, no ostaje činjenica da ovaj sportski brand pomiče granice u svom dizajnu. On izvlači maksimalno iz suradnji s poznatim trendseterima, pružajući im slobodu u kreiraju kolekcija.To je učinjeno i i kod ove kolekcije.
 
Kanye West za adidas Originals
 
U fokusu su definitivno bile dugonajavljivane tenisice, takozvane Yeezy 750 Boost koje već par dana kruže internetom.
  
Kanye West za adidas Originals
 
Kanye je predstavio žensku i mušku kolekciju u kojoj dominiraju jakne, kaputi, topovi, a kroz komade se protežu military elementi i predimenzioniranost.
  Kanye West za adidas Originals
 
Kanye West za adidas Originals
Kolekcija je potpuno u stilu poznatog pjevača, drska, pomalo mračna, opaka, ali promatrajući pojedine komade, prije svega nosiva. Nije prošlo ni samo par sati, a već su fotografije nove kolekcije osvojile internet, a čini se i brojne ljubitelje mode. Bilo da volite Kanyea ili ne, on je ona zvijezda koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.  A to čini i njegova prva kolekcija za adidas Originals.

 
Mija Dropuljić
Foto: Guliver Images/Getty Image

Objavljeno: 13.02.2015. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p