SVJETSKA MODA

Je li to Kanye West naučio svoju lekciju?

Nova Yeezy kolekcija
Yeezy
srijedu 15. veljače u sklopu New York Fashion Weeka Kanye West je predstavio novu Yeezy kolekciju. A sudeći prema viđenom, čini se da je Kanye napokon naučio svoju lekciju.

Prošlosezonska kolekcija, kao i njena prezentacija, bila je pravi debakl koji je izazvao salvu negativnih reakcija i kritika na račun, ne samo Kanyeovog dizajna, nego i njegovog stava, posebice prema modelima koji su se, doslovno, rušili. Čini se da je hladan tuš (koji je manekenkama tog vrućeg popodneva nedostajao) Kanyea vratio u stvarnost.

Yeezy
Yeezy
Yeezy
Novu kolekciju je prezentirao u normalnim uvjetima, prvo puštajući na video wallu projekciju, da bi na finalu modeli prošetali predstavljene komade. Naglasak u novoj Yeezy kolekciji stavljen je na traper i moramo priznati da odlično izgleda. Retro krojevi traperica i oversized košulje vraćaju nas u jedno drugo modno vrijeme, no Kanye se potrudio da svim komadima da modernu notu.

Yeezy
Yeezy
Yeezy
Cjelokupnom kolekcijom se proteže I don't care about my look vibrom. No, svi dobro znamo – svaki detalj je provjeren do svoje esencije. Ali Kanye je u novoj kolekciji vješto prodao taj easy going stav te po prvi put predstavio komade koje zapravo želimo nositi. Na koncu smo mogli vidjeti dobar streetwear, koji možda nije senzacionalan, ali je dobar i konkurentan. Čini se da je Kanye napokon naučio lekciju!

Mija Dropuljić
Foto: Yeezy
Objavljeno: 16.02.2017. u 10:56

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p