SVJETSKA MODA

Jedan od omiljenih brendova naočala ima novu kolekciju bez koje ne idemo na more!

Ljeto druženje uz omiljeni brend naočala!

Ljeto je vrijeme druženja i uživanja kada većinu vremena provodimo vani. Bilo da smo na moru, u gradu ili prirodi, sunčane naočale su neizostavan modni dodatak koji nam omogućuje nesmetano uživanje pod vedrim nebom.

Upravo jedno takvo druženje održano je jučer u popularnom zagrebačkom okupljalištu Art Park gdje su zaljubljenici u Izipizi brend naočala uživali u pravom ljetnom druženju uz koktele razgledavajući posljednju kolekciju Izipizi naočala. U ležernoj i opuštenoj atmosferi uživale su Jelena Veljača, Nevena Rendeli i brojni drugi poklonici ovog francuskog brenda naočala koji su baš ove naočale odabrali da kroz njih gledaju ovo ljeto.

Jelena Veljača


Nevena Rendeli

Izipizi svakom svojom kolekcijom ponovno oduševi obožavatelje ovog cool brenda, a vesele boje i trendi modeli sastavni su dio svake torbe za plažu. U Izipizi ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Matea Rozina Nikšić

Ivan Delić, Marijana Birkić Lovegrove i Iva Birkić

Magda Smojver

Ana Tevšić Nauković i Jelena Veljača


Nana Nadarević i Silvije Pleština

Ljeto nam je pred vratima, a ako ste u potrazi za novim sunčanim naočalama, svojim novim modelima i ljetnim bojama, IZIPIZI naočale zasigurno će zadovoljiti vaše potrebe i savršeno se uklopiti u vaše ljetne kombinacije. Gdje god bili ovo ljeto, gdje god vas put odvede - uvijek imajte svoje Izipizi naočale uz sebe.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Ivana Pavić

Tina Lončar i Barbara Barišić

Nives Bošnjak i Latica Martinis Filković

 

Katarina i Luka Mamić

Luna Valas i Domagoj Žulj

Foto: Sanja Tušek
Objavljeno: 15.07.2021. u 10:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p