SVJETSKA MODA

Jedanaestogodišnja djevojčica oduševila Vogue

Njezine majice su apsolutni modni hit!

Možete li zamisliti situaciju u kojoj s 11 godina dajete intervju za Vogue, imate vlastitu kolekciju majica, jedan od klijenata vam je Wiz Khalifa i imate vrlo jasan stav o tome tko je tko u modi?

Ukoliko vam ovo zvuči kao slatkast holivudski scenarij, upoznajte Melissu Jade Aiello. Sa samo devet godina uz pomoć majke, inače freelance casting direktorice, utemeljila je vlastiti brand majica 'Missy X' koji se zasniva na njenim ilistracijama modnih ikona.

Karl Lagerfeld, Anna Wintour, John Galliano i Donatella Versace samo su neki od Melissinih najdražih likova, dok je Justina Biebera odbila nacrtati jer bi, prema njenim riječima, to bilo previše otrcano. Ipak ova mlada dama crta samo ljude koje voli i koje smatra interesantnima.

Missy za sada radi samo na proviziju i prema posebnim narudžbama, no u tijeku su ozbiljniji pregovori za daljnje razvijanje branda i širenje asortimana. Školske obaveze joj trenutno to ne dopuštaju, ali u budućnosti joj je želja biti prava dizajnerica. Uz ovakav početak, uopće ne sumnjamo u realizaciju sna ovog malog čuda od djeteta.

 

M.M.

photos: vogue

 

Objavljeno: 14.12.2013. u 16:19
Tagovi: Vogue, majica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p