SVJETSKA MODA

Jednostavne vjenčanice s potpisom Victorie Beckham osvajaju na prvi pogled

Sjajna kombinacija minimalizma i upečatljivosti!

Možemo se složiti kako je vjenčanica definitivno jedan od onih komada za koje je bitno da pristaje savršeno, dizajnom i idejom te odaje našu osobnost i stil. Iako prilikom odabira nije neobično maštati o velikim balskim haljinama, s druge strane minimalizam i jednostavnost je smjer s kojim nikada ne možete pogriješiti.

Kolekcije Victorie Beckham poznate su po prepoznatljivoj estetici koja je vrlo decentna i nenametljiva no to je upravo ono što ju čini posebnom i jedinstvenom. Victoria Beckham Bridal Edit kolekcija donosi odličan izbor zanimljivih vjenčanica, ali i odijela, pa se definitivno radi o raznovrsnoj kolekciji koja nudi ponešto za svakoga. Ono što nam je posebno zapelo za oko su jednostavne i klasične linije koje vrlo lijepo prate siluetu tijela ta na vrlo suptilan način naglašavaju ženstvenost. Haljine koje možemo pronaći nemaju gotovo nikakve detalje, već tek pokoji čipkasti ukras ili zanimljiv pojas. Najveća posebnost minimalističkog dizajna leži u tome što ste u potpunosti slobodni što se tiče modnih dodataka. Ono što preporučujemo da odaberete nježno zlato ili srebro te se ovisno o kroju haljine, odlučite za neutralne  naušnice ili narukvice. Naime, ono na što morate pripaziti je glomaznost detalja jer to u kombinaciji s ovakvim stilom haljina neće izgledati atraktivno, već naprotiv izgubit će se decentna modna nit.

U nastavku smo izdvojili modele iz kolekcije za koje smo sigurni da će oduševiti apsolutno svih te inspirirati za konačni odabir.

Objavljeno: 03.06.2019. u 15:28

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p