SVJETSKA MODA

Jedva čekamo proljeće u H&M-u!

Pripremite se na eksploziju boja!
Iako još nismo ni počeli nositi zimske trendove, nakon samo jednog pogleda na kolekciju za proljeće 2012. modnog diva H&M-a poželjeli smo da jesen i zima brzo prođu! Boje dominiraju divnom kolekcijom u kojoj je naglasak stavljen na eleganciju i za razliku od prijašnjih kolekcija kod kojih je sve imalo retro prizvuk - ova za proljeće 2012. je nevjerojatno svježa, mladenačka pa čak i malo futuristička.

  

Sve one dame koje su ove sezone podivljale za bojama mogu se veseliti još jednoj toploj sezoni punoj boja, H&M naime predlaže jarko žutu i zelenu, narančastu i boju fuksije, a uz ovaj veseli mix novom kolekcijom dominiraju nježno plava i svima dragi puderasti tonovi.

     

Cipele su inspirirane Prada creepersicama, haljine kolekcijama Christophera Kanea, a torbe prepoznatljivim modelima kuće Proenza Schouler. Da, H&M je iznimno počeo pratiti dizajnerske kolekcije i u ovu novu kolekciju za proljeće 2012. stavio je velik broj komada inspiriranih dizajnerskom odjećom koju trendseterice obožavaju! Iako do proljeća 2012. ima još puno zavirite u našu galeriju i pogledajte što vas sve očekuje! Mi smo oduševljeni!

Ana Bacinger

photo: H&M

Objavljeno: 08.11.2011. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p