SVJETSKA MODA

Jeste li ikada sanjali o udaji u vintage vjenčanici?

Jedinstvene i posebne haljine za najvažniji dan u životu

Kada govorimo o vjenčanicama, postoje oni koje prate trendove i posežu za pomalo ekstravagantnim modelima nerijetko u nekoj boji i oni koji vole vječnu klasiku, čipku te lijepe ženstvene i elegantne krojeve koji ističu i naglašavaju žensku siluetu. Pojam vintage danas je sveprisutan , a označava odjeću koja je stara više od 30 godina i nije neobično što su danas sve više tražene vintage vjenčanice.

Sigurno ste čuli da se je netko nekada udao u bakinoj ili maminoj vjenčanici, i ostali začuđeni kako se radi o prekrasnoj haljini koja nosi jednu posebnu priču i tradiciju. Vintage vjenčanicu nećemo nazvati staromodnom, jer ovisno o vremenu iz kojeg datira, bez problema može parirati današnjim trendovima, ali ovakva vjenčanica je jedna cjelokupna tema koja zahtjeva sličan dresscode mladoženje, a i generalan dojam vjenčanja mora odisati tom nekom romantikom koja podsjeća na onu iz starih crno-bijelih filmova zlatnog doba Hollywooda. Vintage vjenčanice obično su suptilno glamurozne i neizmjerno profinjene, te vole klasične frizure, ponajviše uredno složenu pundžu i kovrče u stilu velni. Ono što je najposebnije kada govorimo o ovakvoj vrsti vjenčanice, činjenica je da u jednom u najvažnijih životnih trenutaka sa sobom nosite ljude koji su neizostavan i najvažniji dio vašeg života. Budući da nemaju svi mogućnost naslijediti vintage vjenčanicu, španjolski brend Basilisa pobrinuo se za to da svako tko želi može imati i udati se u pravoj vintage vjenčanici.

Osjećaj sigurno nije isti kao da ste ju naslijedili, ali doza glamura, tradicije i bezvremenske romantike bit će prisutna. U ponudi su prekrasne elegantne i decentne, a istovremeno upečatljive haljine ukrašene najfinijom čipkom i pomno kreiranim detaljima. Romantika i specifični krojevi na prvu će vas osvojiti, i ako želite nešto malo drugačije i posebno Basilisa je idealno mjesto za vas. Osim vjenčanica u ponudi imaju i ostale odjevne predmete i nakit koji su također vintage.

Ako se uskoro spremate za vjenčanje ili imate prijateljicu koja je u nedoumici oko odabira vjenčanice, zavirite u vintage svijet i dajte priliku ovim neponovljivim krojevima. Više o haljinama možete saznati na službenoj stranici brenda.

Objavljeno: 24.11.2018. u 00:18

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p