SVJETSKA MODA

Još jedna it djevojka na Victoria's Secret pisti

Zar i ona?
Victoria's Secret
D
efinitivno su se modne revije i kampanje posljednjih godina promjenile. Dok su modnim pistama nekoć kročile manekenke koje iza sebe nisu imale hordu obožavatelja, danas vodeći modeli prije svega pozornost privlače svojim utjecajem na društvenim mrežama. A mnogo poslova dobivaju upravo zbog svog zvjezdanog statusa!

Najpoznatiju zvjezdanu modelling kliku čine Kendall Jenner, sestre Hadid i Hailey Baldwin. Poharale su modne piste vodećih dizajnerskih brendova, a njihova lica krase vodeće modne i beauty kampanje. Ovaj trend prati i najpoznatiji brend donjeg rublja Victoria's Secret. Prošle godine pistom su se prošetale najbolje frendice Kendall i Gigi, a ovu godinu na pistu u seksi donjem rublju zablistat će i Bella Hadid. Mada sama Bella nije službeno potvrdila sudjelovanje, informacija se brzo proširila. 20-godišnja it manekenka nastupit će na pisti 05. prosinca, a ove godine će se revija odvijati ni manje ni više nego u Parizu.

Victoria's Secret Bella Hadid
Nitko ne osporava da it djevojke rade punom parom. No, isto tako ne treba zanemariti činjenicu kako sve one redom dolaze iz javnosti poznatih i bogatih obitelji koje su im zasigurno otvorile pokoja zaključana vrata. Očigledno trend manekenki kao vodećih zvijezda i it djevojki društvenih mreža i dalje se nastavlja, a brendovi iskorištavaju njihovu popularnost za vlastitu reklamu. No, postavlja se pitanje što će se s dotičnim brendovima dogoditi kada zvjezdani status njihovih zaštitnih lica izblijedi.

Victoria's Secret Bella Hadid
M.D.
Foto: Getty Images, Instagram
Objavljeno: 27.10.2016. u 10:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p