SVJETSKA MODA

Dugoiščekivana kolekcija Giambattista Valli x H&M kolekcija stigla je u Zagreb!

Veliku premijeru #Project❤ nisu propustili brojni poznati

Sigurno je da su svi htjeli vidjeti i doživjeti ovu jedinstvenu i neponovljivu priču, stoga ni ne čudi da je dan nakon, ovo događaj o kojem se priča. Upravo jučer, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pretvoreno je u #Project❤, te je to prvi put da je za jedan događaj pod vodstvom ravnatelja Baleta HNK, Leonarda Jakovine osmišljena i koreografirana kratka baletna izvedba #Project❤.

Da se ljubav zbilja može najbolje ispričati bez ijedne riječi, tek pogledima i pokretima, u jedinstvenoj baletnoj izvedbi dočarali su nacionalni prvak baleta zagrebačkog HNK Tomislav Petranović i prvakinja baleta zagrebačkog HNK Iva Vitić Gameiro.
Glavna okosnica baletne izvedbe na daskama zagrebačkog HNK pretočila je tako sve emocije u plesni pokret i dočarala sve nedodirljive i riječima neobjašnjive strane ljubavi - i nemir i sigurnost, i žudnju i rastanak, ispričala je priču o ljubavi kao osjećaju koji prodire duboko i iza sebe ostavlja neizbrisiv trag.


Odjeveni u odjeću iz Giambattista Valli x H&M kolekciju, na središnjoj pozornici HNK, Tomislav i Iva ispričali su ljubav pokretima, bez ijedne riječi. Baletna izvedba #Project❤ izazvala je erupciju oduševljenja među svim posjetiteljima što potvrđuje dugotrajan aplauz i ovacije. Nekoliko stotina uzvanika do posljednjeg mjesta ispunila su HNK, a nakon baletne izvedbe uslijedio je ekskluzivan VIP shopping i koktel druženje uz glazbenu kulisu ženskog kvarteta Vortex Stringsa.

Nika Matić, Karla Zelić, Rita Rumora i Dina Dončević

Ivana PavićDizajner do sada nikada nije dizajnirao mušku kolekciju, što znači da je ova Giambattista Valli x H&M kolekcija njegova debitantska. Ovo je prvi put da će Valli djevojke upoznati Valli momke, koji su očekivano slobodnog duha, jedinstveni, ekscentrični i eklektični. Giambattista Valli x H&M kolekcija - koja uključuje ženske i muške odjevne predmete i modne dodatke - bit će u H&M trgovini u Centru Cvjetni u Zagrebu kao i na hm.com, 7. studenoga ove godine.

Tomislav Begović, Nina Mia Čikeš i Domagoj Štimac

Foto: PR
Objavljeno: 05.11.2019. u 09:52

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p