SVJETSKA MODA

Justin Timberlake se uozbiljio

Poznati pjevač pred objektivom Hedija Slimanea

Dugo je vremena prošlo otkako je plavokosi kovrčavi tinejdžer osvojio svijet s mekanim pop zvukovima njegova banda NSYN'C. Danas Justin Timberlake važi za jednu od najvećih muških glazbenih zvijezda i mladog poslovnog čovjeka čiji interes varira od glume do mode. Kritičari tvrde da za Justina itekako ima mjesta u filmskom svijetu te da neće pogriješiti ako nastavi gurati glumačku karijeru. S druge strane, njegovi fanovi su s nestrpljenjem iščekivali novi album koji je konačno snimljen nakon dugih 7 godina izbivanja s glazbene scene. 

Nakon dugogodišnje turbulentne veze s Britney Spears, Justin se okrenuo bračnom životu s prelijepom hollywoodskom glumicom Jessicom Biel koja mu je izrekla sudbonosno da prije nekih godinu dana. Justin trenutno promovira svoj novi album The 20/20 Experience i očekuje premijeru filma Runner Runner u kojem tumači glavnu mušku ulogu uz Bena Afflecka.

Sve navedeno bilo je povod za naslovnicu NY Times Style magazina za koju je pozirao Hediju Slimaneu. Magazin donosi i veliki editorijal za koji je poznatog pjevača stilizirala Sarah Richardson, kao i intervju u kojem Justin najavljuje drugi dio albuma The 20/20 Experience kojeg naziva zločestim bratom prvog izdanja.

Više pročitajte na: www.nytimes.com

Photo: Hedi Slimane

 

Objavljeno: 15.09.2013. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p