SVJETSKA MODA

Kako će izgledati kostimi za Victoria's Secret reviju?

Pogledajte mali preview

Za koji mjesec nam slijedi i jedna od najspektakularnijih revija donjeg rublja, ona kuće Victoria's Secret. Svake godine, ova kuća osigura najveću moguću produkciju i pistu, krcatu zvijezdama iz showbizza i zgodnim modelima s zaštitnim VS znakom: anđeoskim krilima.

Cast modela za narednu reviju je nepoznat, ali u javnost je procurilo nekoliko potvrđenih imena: Constance Jablonski, Gracie Carvalho, Lily Donaldson, Lais Ribeiro, Selita Ebanks, Katsia Damenkova te Anne Vyalitsyna. Na pisti se naravno očekuju i Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Chanel Iman, Jessica Stam, Izabel Goulart, Rosie Huntigton Whiteley, Abbey Lee Kershaw, te Anna Beatriz Barros.

Za sva ostala slobodna mjesta, u tijeku je veliki casting, a koliko je žiri strog dokazuje i činjenica kako je Maryna Linchuk morala ponovno pristupit castingu, iako je već nosila ovu reviju.

Jučer su u javnost procurile i prve fotke kostima koje ćemo vidjeti na reviji. Po nekim viđenom fotografijama,  čini nam se kako djevojke svake naredne godine imaju sve veći teret na nejakim leđima. Nadamo se kako nijedna neće pokleknuti pod težinom krila.

Objavljeno: 06.11.2010. u 09:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p