SVJETSKA MODA

Kako izgleda Burberry muškarac?

Poznate face obožavaju svoja dobro krojena odijela
-->

Burberry trench kaput već odavno je inspiracija mnogim cijenjenim modnim kućama, a ideje za kreiranje u tom kaputu nalazi i sam Burberry. Burberry muška odijela temelje se, naime, na bogatoj tradiciji inovacije tkanina inspiriranih vječnim stilom iskonskog trench coata. Kao što Christopher Bailey kaže za muška odijela: nude kombinaciju modernog kroja i dizajna te tradicionalnih detalja ručnog rada koji zajedno rezultiraju ležernom siluetom, karakterističnom za britanski stav.

Muškarac Burberry ima više identiteta. Uvijek sa stilom, njegovo raspoloženje prilagođava se različitim situacijama. Styling za poslovni sastanak temelji se na konceptu "Dress to impress". Slim fit forma daje odijelu moderni izgled, dok izbor kravate određuje konačni rezultat kao klasičan ili kreativan. Bez kravate i s otkopčanim ovratnikom košulje poslovni izgled odaje opuštenu eleganciju. Takav izgled može biti još opušteniji uz pulover na V izrez umjesto košulje. Kad se Burberry muškarac poželi opustiti u društvu prijatelja, odijelo zamijeni trapericama, dok je njegov izgled chic, ali siguran od kiše uz originalan vodootporan trench kaput.  

 

Eddie Redmayne

Mnogi poznati muškarci, baš kao i ovogodišnje zaštitno lice Eddie Redmayne, često su viđeni u dobo krojenim odijelima koja uvijek biraju za sve svečanije prigode, što možete vidjeti i u našoj galeriji.

M.B.

Photo: burberry

Objavljeno: 05.04.2012. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p