SVJETSKA MODA

Kako izgleda Louis Vuitton kampanja sa Angelinom Jolie?

Lijepa Angie u Kambodži

Bosonoga, u vlastitoj odjeći, s minimalnim make up-om i svojom LV "Alto" torbicom, Angelina Jolie je pozirala slavnoj fotografkinji Annie Leibovitz, za Louis Vuitton kampanju naziva „Core Values".

Kampanja je snimana u Kambodži, zemlji od posebnog značaja za Angie. Osim što je tamo snimila svoj veliki kino hit „Tomb Raider", ovo je zemlja koja ju je ponukala da se okrene humanitarnom radu i posveti veliki dio svog vremena borbi za ljudska prava, i što je najvažnije, da usvoji svoje prvo dijete, dječaka Madoxa.

„Ljudi nisu navikli vidjeti Angelinu u ovakovim situacijama" - izjavio je Pietro Beccari, glavni direktor Louis Vuittona. „Sviđa mi se činjenica da je na fotografiji uhvaćen stvarni moment. Poruka putovanja koju dajemo kroz osobna iskustva naših zaštitnih lica je važna za naš brend".  

Kampanja službeno kreće u srijedu a službena potvrda oko honorara koji je Angelini za ovaj angažman isplaćen i dalje ostaje nepoznanica. Iako se govorilo o cifri od 10 milijuna dolara, gosp. Beccari nije želio komentirati te je samo nadodao kako je Angie velik dio honorara donirala u dobrotvorne svrhe. 

 

photo: LV

Objavljeno: 13.06.2011. u 15:32

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p