SVJETSKA MODA

Kako izgleda modni blog iz druge perspektive?

'View From The Topp' fokus stavlja na dizajnerske cipele

Zahvaljujući američkom Vogueu, u moru modnih blogova nedavno smo pronašli jedan koji nam je ponudio sasvim novu perspektivu na taj čarobni modni svijet. Njegovo ime je 'View from the Topp' i potpisuje ga talentirana američka stilistica Kate Brien, koja na dnevnoj bazi ne fotka svoje odjevne kombinacije, već isključivo pogled na vlastite dizajnerske cipele.

Kate, koja se prvenstveno bavi stylingom modnih revija i editorijala, neko je vrijeme razmišljala o ideji pokretanja modnog bloga, no budući da joj je bilo neugodno objavljivati fotografije svojih odjevnih kombinacija na internetu, odlučila se za ovo kompromisno rješenje, u vidu fotkanja za Instagram iz ptičje perspektive.

Autorica bloga, inače velika zaljubljenica u dizajnersku modu, uspješno vodi spomenuti modni, kao i fotografski blog L'Histoire, a u kratkom je roku zapela za oko američkog Voguea, koji ju je angažirao na mini editorijalima u svom online izdanju. Nedavno smo vam pisali o njihovom zajedničkom projektu u kojem su predstavljene umjetničke čarape, a kako izgleda njena impresivna kolekcija cipela, provjerite u nastavku ili klikom na blog.

 

H.B.

photo: Instagram

 

Objavljeno: 21.05.2014. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p