SVJETSKA MODA

Kako izgleda najskupocjenije donje rublje na svijetu?

Ekstravagancija s potpisom branda Bordelle

-->

-->--> -->

Prije pet godina, razvikani modni brand Agent Provocateur dobio je svog konkurenta za titulu proizvođača najskupocjenijeg donjeg rublja na svijetu. Tada je svijetu predstavljena londonska kuća Bordelle, koja je svojim cijenama nametnula neki novi standard kada su u pitanju luksuzni grudnjaci i gaćice.

Koketirajući s coutureom, dizajner Alex Popa uspio je baciti u trans većinu znatiželjnih dama, koje su se momentalno zaljubile u ovo senzualno donje rublje na granici S/M-a.

Jednu njegovu korzetiranu haljinu nosila je i naša Severina u spotu za pjesmu 'Dobrodošao u klub', a novi uspjeh dizajner je postigao ovih dana, predstavivši dekadentnu kolekciju donjeg rublja u suradnji s robnom kućom Selfridges.

Količine ovih ekskluzivnih komada su, naravno, limitirane, pa su tako kreirana samo tri stila, dostupna u tri primjerka. Svaki komad izrađen je ručno i označen brojom 1, 2 ili 3, a ukrašen je zlatom, Swarovski kristalima i najfinijim tkaninama.

Ova seksepilna i moćna kolekcija nastala je povodom pete obljetnice branda, a pojedini komadi prodavat će se po cijeni od gotovo 3.000 funti, što svrstava Bordelle u sam vrh najluksuznijih svjetskih brandova donjeg rublja.

 

H.B.

Photo: Bordelle

 

Objavljeno: 22.11.2013. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p