SVJETSKA MODA

Kako izgleda nova kolekcija Alexe Chung za Madewell?

Stiže druga kolekcija s potpisom poznate trendseterice

Čini se kako je prva kolekcija šarmantne Alexe Chung za Madewell osvojila ne samo menadžment, već i brojne kupce, budući ju je poznati američki high street brand odlučio ponovno angažirati, ovog puta na kolekciji za hladnije dane, čija prodaja kreće 22. rujna. Nekoliko vizuala kampanje koja prati kolekciju već je objavljeno, a na njima Alexa pozira u Austinu, reflektirajući tipičnu američku road-trip vibru.


Chung je inspiraciju za vlastitu liniju pronašla u djevojkama iz bendova koje doslovno žive svoj izgled, a Kin Yung Lee, glavni dizajner u Madewellu, dao je izjavu povodom objavljivanja ponovne suradnje s poznatom trendsetericom: "Mi smo na istim valnim duljinama. Budući da nam je ovo druga kolekcija, bilo je to kao da su se stari prijatelji ponovno susreli i odlučili stvoriti nešto - pritom se jako dobro zabavljajući."

 


Kolekciju će biti moguće kupiti u Madewellovim dućanima te na njihovom online shopu, ali uopće ne sumnjamo da će pokoji primjerak svjetlo dana ugledati i na E-bayu, stoga sve one željne komada s Alexinim potpisom, 22. rujna budite spremne.


H.B.
Photo: Fashionologie

Objavljeno: 24.08.2011. u 18:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p