SVJETSKA MODA

Kako izgleda ormar Anne Dello Russo?

Poznata urednica otvorila vrata svog ormara Coveteur stranici!
Ako volite kič, šarenilo i kombinacije kod kojih sve podjednako dominira - Anna Dello Russo jedna je od vaših najdražih trendseterica.

Ova otkačena modna urednica nedavno se dodatno proslavila svojom kolekcijom modnih dodataka koju je dizajnirala za poznati švedski high street brend H&M i postala jedna od onih trendseterica o kojoj svi žele znati sve.

Sve popularnija modna stranica Coveteur već je odavno u našim bookmarksima i redovito nas uveseljava odličnim fotografijama na kojima poznate trendseterice i trendseteri otvaraju svoje ormare i iz njih s veseljem vade svoje najzanimljivije odjevne komade i modne dodatke.


Coveteur je nedavno posjetio i ovu otkačenu modnu urednicu koja ima poseban stan u kojem drži svoju odjeću i Anna je za njih izvadila sve zanimljive modne dodatke, neke upečatljive haljine i pozirala za čitatelje u njima.

Ona zbilja voli kič, voli sve što na sebi sadrži cirkone, dijamante i šljokice, voli upečatljive boje i dobar print pa na fotografijama dominiraju komadi u tom stilu.

U našoj galeriji pogledajte neke od najzanimljivijih modnih dodataka koje posjeduje famozna modna urednica Anna Dello Russo!

Ana Bacinger

photo: the coveter

Objavljeno: 18.11.2012. u 16:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p