SVJETSKA MODA

Kako manekenke vide same sebe?

Zanimljiva serija auto-portreta i portreta
-->

Premda ih zbog prirode njihova posla najčešće percepiramo kao glamurozne dive iz editorijala i reklamnih kampanja, svjetski poznate manekenke smatraju se jednako normalnima kao i većina žena na svijetu.

Saskia De Brauw

Kako bi u to uvjerile i širu publiku, etablirani modeli odlučili su prikazati vlastiti dojam o sebi kroz zanimljivu izložbu fotografija,  pokrenutu od strane magazina Harper's Bazaar i modne agencije Viva London Model Management.

Kati Nescher

U projektu, koji će 3. rujna biti lansiran na internetu, a dan poslije i u londonskom concept dućanu The Shop at Bluebird, okupio je Nataliju Vodianovu, Doutzen Kroes,  Editu Vilkeviciute, Saskiu De Brauw i mnoge druge top modele, koje su na ovu tematiku snimile auto-portrete ili pozirale fotografima po vlastitom izboru.

Natalia Vodianova

Natalia Vodianova snimila je šaljivu fotku sa 11-godišnjim sinom Lucasom, Kati Nescher pokazala je svoje najprirodnije izdanje pred objektivom Evanea Boulangera, a Saskia De Brauw se vratila u djetinjstvo, izrezujući vlastite fotografije i male lutke od papira i postavljajući ih u prazan prostor bakine kuće, koji je potom fotografirala.

 

H.B.

Photo: Harper's Bazaar

 

-->-->--> -->
Objavljeno: 27.08.2013. u 15:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p