SVJETSKA MODA

Kako se isfurati poput Nicole Richie

Ona je boho chic! Budite i vi!

Oprostiti ćemo joj sve one početne greške koje je imala u fazi kad je partijala sa Paris Hilton jer Nicole Richie danas izgleda zbilja sjajno. U tome je prste navodno imala jedna od najpoznatijih stilistica u Hollywoodu - Rachel Zoe, a kad malo pomnije proučite stylinge koje pamtimo i volimo na Nicole shvatiti ćete da je tako. Rachel je uvela u Hollywood danas dobro poznati boho stil, nametnula ga je preko Mische Barton i dame o kojoj danas pričamo pa su uskoro sve fashionistice postale ovisne o popularnom stilu.

Nicole se zbilja pronašla u njemu, maxi haljine rijeko kome stoje tako dobro jer ih ona kombinira na simpatičan i ležeran način, no ujedno ih zna odlično nositi na javnim događanjima. Osim maxi haljina u kojima ćete je najčešće zamijetiti, ova mlada mama nosi skinny hlače sa ležernim pamučnim majicama ili lepršavim hippy tunikama, tajice preko kojih nabaci ultra kratke casual haljine, a na noge stavi zaštitni znak prave boho djevojke - bikerske čizme.

Traperne jakne i kožne jakne neizostavan su komad njezinog ormara, kao i Chanel torbice od kojih najčešće nosi crnu i crvenu. U fazi dugačke kose nije se odvajala od popularnih trakica koje i najbolje izgledaju u kombinaciji sa maxi haljinama, a danas ima simpa frizuru koja joj naglašava lijepo lice.

Ana Bacinger

Objavljeno: 04.01.2011. u 09:37
Tagovi: Nicole Richie

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p