SVJETSKA MODA

Kako Tyra Banks oponaša Caru, Kate i Cindy?

Slavna manekenka u ulozi drugih modela

Osim što proljetne revije u New Yorku upravo okupljaju na tisuće modnih insajdera sa svih strana svijeta, u Velikoj jabuci ovih se dana također isplati posjetiti izložbu modnih fotografija 'Tyra Banks Presents: 15', koju zajedno potpisuju slavna manekenka i fotograf Udo Spreitzenbarth.

Ideja iza nastanka ovih fotografija bila je prerušiti Tyru u neke od najpoznatijih modela današnjice i tako im odati počast za njihov legendarni status u društvu.

Na 15 crno-bijelih vizuala našle su se Cara Delevingne, Kate Moss i Cindy Crawford, čije su imitacije i predstavljene u medijima, a na izložbi se još mogu pogledati fotografije Tyre u ulozi Linde Evangeliste, Claudije Schiffer, Kate Upton, Grace Jones, Brooke Shields, Lauren Hutton, Twiggy, Carmen Dell-Orefice, Karlie Kloss, Jerry Hall i Iman.

Spreitzenbarthu je pozirala i sama Tyra, koja se poželjela vratiti u 15. godinu svog života i na same početke karijere modela. Tyra tvrdi kako su fotografije u potpunosti neobrađene i itekako stvarne, a kako se snašla u ovoj zamjeni uloga, tu procjenu prepuštamo vama.


H.B.
Photo: Udo Spreitzenbarth

 

Objavljeno: 10.09.2013. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p