SVJETSKA MODA

Kamperett je divan brend koji će obožavati sve romantičarke!

Jednostavnost i fluidnost koja nas je osvojila na prvi pogled!

Govorimo li o modi, možemo se složiti da je bez imalo razmišljanja riječ o području koje je vrlo promjenjivo i prevrtljivo, ali istovremeno divan poligon mogućnosti za iskazivanje vlastite kreativnosti i osobnosti. Naime, ovog puta otkrili smo poseban američki brend Kamperett koji nas je oduševio unikatnom ponudom te definitvno potaknuo da podobnije zavirimo u asortiman i istražimo pozadinsku priču.

S bazom u San Franciscu Kamperett je brend čija filozofija počiva na jednostavnosti, inovaciji i modnoj održivosti. Kao finalan rezultat nameće se odjeća koja je drugačija i posebna, voli neutralne, ali i upečatljive boje te u modni svijet donosi dašak prijeko potrebne svježine. U moru brendova koji se vode elementima kopije, Kamperett u potpunosti iskače i nudi prepoznatljivu, pomalo minimalističku estetiku koja je kao stvorena za ženu koja je elegantna, drugačija i voli se poigrati jednostavnim odjevnim predmetima koji uz vješto kombiniranje i korištenje detalja, mogu kreirati drugačiji styling koji će privlačiti sve poglede.

Iza brenda stoje prijateljice Anna Chiu i Valerie Santillo koje su zajednički jezik pronašle u jednakoj ideji mode te odlučile u djelo pretočiti svoje viđenje moderne suvremene žene. Dizajnerice ističu da im je bitno da odjeća koju nude bude u službi žene te zagovara udobnost i funkcionalnost s posebnim detaljima koji čine razliku. Također, kvaliteta iznad kvantitete jedna je od glavnih niti vodilja Kamperett brenda, stoga možemo zaključiti da je riječ o još jednoj divnoj modnoj priči za koju ne sumnjamo da će vas potaknuti na malo drugačije promišljanje o modi, izlazak iz sigurnih okvira i otkrivanje divnog svijeta maštovitih i drugačijih odjevnih kombinacija.

Dopuštanje nekim drugačijim modnim strujama da izazovu promjenu u postojećoj garderobi odličan je način da se podigne modna svijest koja pazi na okoliš, a samim time i na onog tko ju nosi. Modna održivost nikako nije isključivo kupovina već nošenih odjevnih predmeta, već i onih koji su izrađeni od kvalitetnih materijala u manjim količinama, onih koji su unikatna djela bez roka trajanja, onih koji nose priču i potiču kreativnost, stoga vjerujemo da će Kamperett biti dovoljno dobar poticaj koji će na održivu modu baciti jedno novo, privlačno svjetlo.

Objavljeno: 05.05.2020. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p