SVJETSKA MODA

Kate Middleton na naslovnici Voguea!

Prvi modni editorijal Vojvotkinje od Cambridgea
Kate Middleton Vogue 
Britansko izdanje prestižnog modnog časopisa Vogue slavi svoje jubilarno 100. izdanje, a naslovnicu slavljeničkog broja krasi ni manje ni više nego Kate Middleton!

Vojvotkinja od Cambridgea stala je pred objektiva Josha Olinsa, a editorijal, koji se proteže na 10 stranica, snimam je u Norfolku gdje Kate živi sa svojom obitelji. Ovo je ujedno i njeno prvo službeno fotografiranje za jedan časopis.

“Velika nam je čast i izuzetno smo uzbuđeni što upravo Vojvotkinja od Cambridgea krasi naslovnicu britanskog Voguea kao dio našeg 100. izdanja. Za mene osobno ovo je bilo predivno iskustvo i veoma sam ponosna na to. Posebno izdanje je meni priraslo k srcu, a reflektira 100 godina britanskog Voguea”, naglasila je glavna urednica Alexandra Shulman.
 
Kate Middleton Vogue
U nastavku objašnjava kako je Josh točno uhvatio Kate onakvu kakva je – puna života, s odličnim osjećajem za humor, inteligentna i pažljiva i veoma lijepa. Editorijal odražava njenu ljubav prema selu, a odjevena je u causal kombinacije. Kao velika ljubiteljica fotografije, Kate je pristala i na to da dvije fotografije iz ovog editorijala budu izložene u National Portrait Gallery u sklopu Vogue 100 izložbe.
 
Kate Middleton Vogue
M.D.
Foto: Vogue
Objavljeno: 01.05.2016. u 11:59

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p