SVJETSKA MODA

Kate Moss je unikat!

Prijatelji i suradnici progovorili za Vogue o slavnom supermodelu

Prošli tjedan dali smo vam mali uvid u Vogueovo rujansko izdanje s Kate Moss, a osim opširnog feljtona, Vogue je svoje čitatelje odlučio počastiti i videom, u kojem ljudi iz samog vrha modne kreme dijele svoje impresije o Kate te kako su se sjajno proveli na njenom nezaboravnom vjenčanju.


Marc Jacobs, Candy Pratts Price, Mario Sorrenti
i Mario Testino svjedoče o jedinstvenosti bića kakvo je Kate Moss. Od načina na koji hoda i pozira, načina na koji nosi odjeću, preko njena jedinstvenog stila, do same njene prisutnosti koja je dovoljna da napuni prostoriju energijom i životom, svi oni misle isto - Kate Moss je samo jedna i nezamjenjiva.


S obzirom na sve lijepe riječi koje njeni prijatelji i suradnici imaju za nju, jasno je kako su dani kokainske afere, koji su prouzročili gubitak svih ugovora, sada daleko iza Kate. Danas ona proživljava svoj novi vrhunac te uživa u blaženoj post-vjenčanje fazi ispunjenoj srećom i ljubavlju.


Osim hvalospjeva bliskih joj ljudi, video također prikazuje fotografiranje Moss na dan razmjene zavjeta, kao i za potrebe naslovnice sada već kultnog, Vogueova rujanskog izdanja, a mi vam ga donosimo u nastavku.

H.B.
Video: Youtube

Objavljeno: 18.08.2011. u 15:00
Tagovi: Vogue, Kate Moss

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p