SVJETSKA MODA

Kći Kurta Cobaina i Courtney Love u kampanji Marca Jacobsa

Frances Bean Cobain na vizualima poznatog dizajnera

Nakon tri godine i reklamnih kampanja s plejadom različitih lica, poznati je dizajner Marc Jacobs za zvijezdu svoje kampanje odabrao samo jedno lice. Tako je na vizualima kampanje ovoga puta zablistala samo Frances Bean Cobain, kći poznatog glazbenika Kurta Cobaina i Courtney Love.

24-godišnja Frances Bean Cobain glavna je zvijezda na seriji crno-bijelih fotografija koje potpisuje popularni fotograf David Sims. Nova Jacobsova zvijezda izgleda sjajno na studijskim fotografijama kao i na onima fotografiranima na ulici, a čitava kampanja ima grunge vibru premda je kolekcija inspirirana raveom devedesetih. "Ja predstavljam obične, prosječne djevojke. Upravo bi tako kao ja one izgledale u Jacobsovoj odjeći. Baš zato mislim da je Marc odabrao mene", izjavila je Frances povodom izlaska kampanje. 

Sudeći po popularnosti angažiranja djece poznatih roditelja za kampanje i projekte svih vrsta, vrlo je moguće kako je Frances još jedna nova zvijezda u usponu koju ćemo u budućnosti imati priliku često gledati. Ako ništa drugo, barem stavom neodoljivo podsjeća na svoje buntovne roditelje. 

T.L.
Foto: Marc Jacobs

Objavljeno: 02.02.2017. u 10:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p