SVJETSKA MODA

Kendall Jenner na naslovnici modnog časopisa Love


Jesensko izdanje poznatog časopisa krase čak tri različite naslovnice
 
Nakon njenog pojavljivanja u francuskom Vogueu, te noseći revije za poznate modne kuće poput Givenchyja i Marca Jacobsa, sve poznatija sestra klana Kardashian, Kendall Jenner, zapela je za oko glavnoj urednici časopisa Love, Katie Grand.

Tako se ova osamnaestogodišnja manekenka, nakon debitantskog pojavljivanja na pariškim revijama visoke mode ranije ovog mjeseca, našla na jednoj od čak tri naslovnice jesenskog izdanja ovog prestižnog modnog časopisa. Fotografirana od strane Davida Simsa, Kendall pozira naga noseći na glavi veliko krzno prekrivajući lice rukama. U časopisu se također pojavljuje u crno-bijelom editorijalu za koji je zaslužan poznati fotograf Mario Sorrenti.

Uz prvu, 'glavnu' naslovnicu na kojoj se pojavljuje Kendall, snimljene su još dvije. Ona s poznatim Viktorijinim anđelom, Adrianom Limom, fotografiranom od strane Inez van Lamsweerde, te poznatom američkom glumicom Amy Adams za čiju fotografiju je zaslužan Juergen Teller. Oni koji su već imali prilike vidjeti sve tri naslovnice, uputili su kritike na račun fotografije, stajlinga i tipografije, nazvavši sve skupa amaterskim i loše odrađenim poslom. S obzirom na sva navedena zvjezdana manekenska i fotografska imena, nekako se ne možemo oteti dojmu da je sve skupa moglo i puno bolje. Što vi mislite?
 
 

 
I.K.
Objavljeno: 22.07.2014. u 09:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p