SVJETSKA MODA

Kenzova moć slojevitog odijevanja

Nova kolekcija na pisti Paris Fashion Weeka
Kenzo
 
Koliko slojevito odijevanje djeluje moćno i može biti dovedeno do stilske savršenosti, pokazala je modna kuća Kenzo u nedjelju 08. ožujka na pisti Paris Fashion Weeka

Slojevi, slojevi, slojevi - Kenzo je za sezonu jesen/zima 2014./2015. naglasak stavio na jedno od najdražih načina odijevanja tijekom hladnijeg perioda. No, Kenzovi slojevi su dovedeni do savršenstva te ih želimo skidati sloj po sloj. Jer svaki pojedini komad priča zasebnu priču koju vrijedi otkriti.
 
Kenzo 
Kenzo 
Kenzo 
Izuzetno dinamična, živa i višedimenzionalna kolekcija nije oduševila samo svojim kreacijama nego i scenografijom koja je sve posjetitelje ostavila bez daha.

Scena se sastojala od velikih geometrijskih oblika (kvadara) koji su napravljeni od hologramske folije koja je ostavljala efekt trodimenzionalnosti. Veliki kvadrovi micali su se po pisti, pratili manekenke te tako dodatno naglasili živost i 3D efekt kojeg ostavljaju i same kreacije.
 
Kenzo 
Kenzo 
Kenzo
Nova Kenzova kolekcija oduševljava podjednako u cjelini i u svojim detaljima. Fascinantno je promatrati kako su kreacije oživljene, a 3D efekt, koji je stvoren pomoću uzoraka, hipnotično veže promatrača.
 
Kenzo 
Kenzo 
Kenzo
Vrhunski posloženi slojevi u niti jednom izlazu ne djeluju pretjerano i nenosivo, unatoč tome što se pojedini lookovi sastoje od tri do četiri sloja. Podjednako se divimo cjelokupnom looku i želimo ga što prije prošetati ulicama, ali i zasebnim komadima.
 
Kenzo 
Kenzo 
Kenzo
 
Jedna od snažnijih Kenzovih kolekcija proteklih sezona definitivno se ubraja među najbolje kolekcije viđene na ovosezonskim modnim tjednima, a val oduševljenja, koji je već sad izazvala na društvenim mrežama, najavljuje da će podjednako vladati i u street style izvješćima.

Mija Dropuljić
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.03.2015. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p