SVJETSKA MODA

Kim Kardashian je zaštitno lice nove Balenciaga kampanje koja izgleda senzacionalano!

Dobitna kombinacija koja niti ovog puta nije razočarala!

Voljeli je ili ne, Kim Kardashian ikona je modernog doba, osoba koja postavlja trendove, istovremeno šokira i oduševljava marketinškim potezima te opetovano dokazuje koliko je pomno razrađena njezina celebrity priča za javnost. Sve to u kombinaciji s Balenciagom koja također koketira s dinamičnim medijskim istupima i filozofijom poslovanja, recept je za uspjeh, a najnovija kampanja za zimu to i potvrđuje!

Balenciagina vizije zimske estetike standardno je odvažna i sexy, igra se s upečatljivim dizajnerskim rješenjima te apsolutno naglašava žensku siluetu. Kampanja je predstavljena na prepoznatljiv način, odnosno na Instagram profilu mogu se pronaći samo te fotografije, dok su sve ostale uklonjene pa je element inkluzivnosti dodatno naglašen. Što se tiče samih odjevnih komada, kao što smo spomenuli, u fokusu je jednostavnost na Balenciaga način, kultni komadi brenda u kombinaciji s nečim novim, a naslovna haljina kampanje koju nosi Kim, kombinirana je s popularnom Hourglass torbicom. Naravno, nisu zaboravljene niti pripijene čizme iznad koljena koje je proslavila upravo Kim pritom u potpunosti pokrivajući tijelo od glave do pete koje je istovremeno naglašeno do maksimuma.

Kolekcijom se uglavnom proteže neutralni, zagasitiji kolorit, no određeni odjevni komadi upotpunjeni su cvjetnim detaljima, a dizajner se je poigrao i s raznim teksturama. Tako je kolekcija dobila na dinamici i nosivosti. Još jedan od highlightsa jesenske kolekcije je i Le Cagole torbica koja već mjesecima ne silazi s vrha liste želja, a istu titulu ‘drži’ i Neo Cagole model. Zaključno, riječ je o kolekciji koja će se sigurno pronaći u kolekciji brojnih svjetskih trendseterica i onih koji vole eksperimentirati s modom te ne odustaju od kultnih dizajnerskih ulova.

Kolekcija je dostupna online putem sljedećeg linka!

Foto: Instagram/Balenciaga
Objavljeno: 01.09.2022. u 12:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p