SVJETSKA MODA

Koga to fotka Karl Lagerfeld?

Najljepši modeli u modnim dodacima Maison Michel

Anja Rubik, Bambi Northwood Blyth, Jac, Abbey Lee Kershaw, Angela Lindvall, Ashley Smith, Tanga Moreau, Olivier Theyskens, Frida Gustavsson, Shu Pei Qin, Irina Lazareanu, Elena Perminova, Josephine de la Baume, Mark Ronson, Karolina Kurkova, Leigh Lezark, Sim Bad, Maxine, Lou Doillion, Marlowe, Audrey Marnay, Florrie Aronld i Nicole Trunfio modeli su koji se pojavljuju u novom lookbooku brenda Maison Michel za proljeće/ljeto 2011. Da stvar bude još bolja za fotografije je zadužen legendarni Karl Lagerfeld, no s obzirom da je brend u vlasništvu Chanela ova informacija nas pretjerano ni ne iznenađuje.

 

U čemu je fora? Ovaj dugogodišnji brend iz sezone u sezonu sve je popularniji među mladim trendsetericama zbog svojih fenomenalnih modnih dodataka, a sada su odlučili uz odlične modne komade napraviti i fenomenalan lookbook. Ne znamo kad smo zadnje (osim na modnim pistama) vidjeli ovako velik broj najpopularnijih modela na jednom mjestu.

Neke od vas će zasigurno razveseliti informacija da su ovi modni dodaci dostupni i u Hrvatskoj, u zagrebačkom concept storeu Maria.

 

U našoj galeriji pogledajte prekrasan lookbook za proljeće/ljeto 2011. modne kuće Maison Michel.

Ana Bacinger

Objavljeno: 30.01.2011. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p