SVJETSKA MODA

Kolekcija vjenčanih haljina dostojnih bajke

Čarobna linija vjenčanica obožavane celebrity dizajnerice

Honor bridal

Modni urednici sjećaju se njujorške dizajnerice Giovanne Randall po sanjivim i bajkovitim kolekcijama odjeće, a dizajn s potpisom njezinog brenda Honor obožavale su brojne zvijezde poput Kirsten Dunst, Oprah Winfrey, Taylor Swift i Alexe Chung. Giovanna je, doduše, s radom pauzirala 2015. godine da bi se ove ponovno vratila na modnu scenu donoseći, na sreću mnogih, čarobnu bridal liniju prepunu magičnih vjenčanica.

Prije no što se pronašla u modnom dizajnu, Giovanna je promijenila brojne karijere, između kojih je svakako najzanimljivija ona operne pjevačice. Modni je brend pokrenula 2010., no unatoč ogromnom uspjehu, niti ready-to-wear ju nije osobito zadovoljavao. "Ono što sam oduvijek voljela raditi je lijepa, intrigantna odjeća koja se oslanja na pedantni ručni rad. No, za svakodnevne prilike nije bilo mnogo njih koji su si takve komade mogli priuštiti. Vjerujem kako je vjenčanje ipak jedna posve drugačija prigoda", rekla je Giovanna magazinu Vogue te dodala: "Radila sam nekoliko bridal kolekcija u suradnji s brendom Stone Fox Bride, a djevojke su sretne što će opet moći nositi Honor."

Bridal kolekcija s potpisom njujorške dizajnerice je upravo ono što Honor djevojke vole: ženstvene siluete isprepliću se s luksuznim tkaninama i vrhunski promišljenim detaljima kao i custom made pristupom, a svaki je komad od početka do kraja izrađen upravo u New Yorku. No, iako fantastične, vjenčanice nisu jedino što Randall nudi u svojoj kolekciji. "Kada sam se udavala željela sam izgledati poput sirene, ali vjerujem da to ne žele baš sve djevojke pa mi je na pamet pala ideja vjenčanih hlača", rekla je dizajnerica u intervjuu za Modnu Bibliju. Spoj hlača i topova bio je jedan od najvećih vjenčanih trendova prošle sezone, pa dizajnerica vjeruje kako će i za Honor izvedbu postojati potražnja. Doduše, ovi bajkoviti vjenčani lookovi neće biti dostupni baš svakome jer se cijene kreću od $2,000 do paprenih $12,000.

Foto: Honor

Objavljeno: 13.10.2017. u 12:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p