SVJETSKA MODA

Korina Ana Buljević na pisti Marc by Marc Jacobsa

Još jedan uspjeh naše manekenke
Marc by Marc Jacobs
 
U utorak 17. veljače održana je jedna od najiščekivanijih revija na New York Fashion Weeku – brand Marc by Marc Jacobs predstavio je novu kolekciju, a na pisti se prošetala i naša manekenka Korina Ana Buljević (desno na slici).

Marc Jacobs predstavio je zanimljivu kolekciju koja se sastoji od dva dijela. Dok prvi dio sadrži više military elemenata, poput upečatljivih poruka, nitni i patenata, drugi dio je više girly i lepršav.
 
Marc by Marc Jacobs
 
Snažna kolekcija s porukom naglašava žensku siluetu stavljajući u prvi plan istaknuti struk. Marc ga ističe pomoću remenja, ali i mini torbice koja se proteže kroz cijelu kolekciju.
 
Marc by Marc Jacobs
 
Dizajner nije igrao na izravnu military kartu, nego je vojničke elemente elegantno uklopio. Vodeći detalj su nitne koje krase modne dodatke.
 
Marc by Marc Jacobs
 
Drugi dio kolekcije sastoji se od ženstvenih, razigranih i girly haljina koje također naglašavaju struk. Iznenađenje naspram prvih izlaza je svakako korištenje tila.
 
Marc by Marc Jacobs
 
Na pisti je bila i naša manekenka Korina Ana Buljević koja je ove sezone doslovno osvojila piste New York Fashion Weeka.
 
Marc by Marc Jacobs
 
M.D.
Foto: Marc Jacobs

Objavljeno: 18.02.2015. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p