SVJETSKA MODA

Kreacije od neoprena su veliki hit!

Materijal koji je pokorio piste
U jeku trenda lepršavih materijala pojavio se neopren koji je -polako ali sigurno- zauzeo svjetske modne piste. Ovaj materijal vladao je dizajnerskim kolekcijama modne kuće Balenciaga i pokorio T liniju Alexandera Wanga. Sve kuće koje su koketirale s volumenom odabrale su neopren radi izdržljivosti i jake strukture koja omogućava postojan oblik.

Kompletnu kolekciju od neoprena nedavno su na Perwoll FASHION.HR-u prikazali Saša Hortig i Petra Vuletić te pokazali kako ovaj materijal dobro funkcionira i u dnevnim izdanjima.  Naša trendseterica Nevena Rendeli odjenula je divnu haljinu od neoprena s potpisom Alexandera Wanga , lijepa ruska ikona stila Miroslava Duma izdvojila je majicu modne kuće Balenciaga kao jedan od najdražih komada u svom ormaru...

Balenciaga

Kreacije od neoprena nažalost još uvijek nisu stigle u high street dućane, no sudeći po popularnosti ovog materijala samo je pitanje vremena kada će high street brendovi poput Zare i H&M-a ovaj cool materijal uvrstiti u svoje kolekcije! Od pristupačnijih brendova pronašli smo nekoliko kreacija iz suradnje J.W. Anderson i Topshopa te jednu zgodnu haljinicu na ASOS webshopu.

U našoj galeriji pogledajte nekoliko odličnih dizajnerskih kreacija izrađenih od neoprena!

Ana Bacinger

Objavljeno: 26.03.2013. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p