SVJETSKA MODA

Kris Gottschalk - cura koja nosi muške revije

Model u nekonvencionalnoj ulozi
Gottschalk  
Kris Gottschalk novo je vruće ime na modnoj sceni. No, Kris nije još jedan "običan" model. Djevojka neopisivo lijepih crta lica koje otkriva izrazito kratka kosa, naime, caruje pistama muških modnih revija.
 
Da su rodne uloge na modnim pistama već neko vrijeme poprilično zamagljene, svima je već odavno jasno. I dok smo imali priliku svjedočiti muškarcima koji nose ženske revije ili pak tipično ženskim odjevnim predmetima kako zauzimaju mušku modu, bilo je samo pitanje vremena kada će neki model iz stožera "nježnijeg" spola prošetati pistom muškog tjedna mode. Nakon što je suvereno koračala nedavno održanim muškim New York Fashion Weekom te snimila nekoliko lookbookova, Kris je nenadano postala vruća tema buzza koji se proširio modnim krugovima. Svi su se odjednom pitali tko je Kris i gdje se dosad skrivala?
 
Gottschalk
  
No, Kris Gottschalk nije samo tako sletjela na muške modne piste iz potpune anonime. U svijetu mode već je neko vrijeme, no bila je relativno neprimjetna djevojka konvencionalnog izgleda s ponešto dužom plavom kosom sve dok ju nije zadesila prometna nesreća koju je doživjela vozeći motocikl radi čega je obrijala glavu.

"Taj mi je čin odstranjivanja kose otvorio neka nova vrata i promijenio način na koji me ljudi doživljavaju,"
govori Kris o novim počecima te dodaje: "oduvijek sam bila sklonija odjeći koja je onako boyish tako da mi nova uloga pristaje kao salivena. Konačno se osjećam kao da ne glumim."

No, Kris osim muških i dalje nastavlja nositi i ženske revije. Nema se smisla ograničavati i smještati u uske kalupe društvenih normi, dokazuje primjer Kris Gottschalk i, priznajemo, silno se radujemo vidjeti je u novim modnim izazovima.
 
Gottschalk 
Gottschalk 
Gottschalk 
Gottschalk 
Gottschalk 
T.L.
Foto: Instagram
Objavljeno: 20.07.2015. u 08:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p