SVJETSKA MODA

Kristina Šalinović krasi rujansku naslovnicu Harper`s Bazaara

Još jedan veliki uspjeh našeg modela!

Najbitnija naslovnica u godini kada su modni časopisi u pitanju je ona za mjesec rujan. Već nekoliko dana vam donosimo naslovnice najpoznatijih modnih časopisa i poznata lica koja ih krase, a danas vam donosimo nama najljepše izdanje - ono s Kristinom Šalinović na naslovnici.

Naš najpoznatiji model krasi naslovnicu Harper's Bazaara Singapore odjevena u prekrasnu crnu, prozračnu kreaciju, a najbolji dio naslovnice je svakako Kristinin zarazni smiješak na licu. Uz naslovnicu, Kristina je snimila i odličan editorijal u Parizu. Na fotografiji iz editorijala Kristina je pozirala ispred Eiffelovog tornja odjevena u divnu Pradinu kreaciju.

„Posljednjih nekoliko mjeseci sam dosta snimala i naravno da sam se potajno nadala da će barem neko od tih snimanja rezultirati naslovnicom. Rujansko izdanje daje dodatnu težinu i sigurno mi je vjetar u leđa u pohodu na Fashion Weekove koji su pred vratima i počinju za koji tjedan. I ja sam u iščekivanju ostalih editorijala o kojima ne smijem sada ništa više otkriti, ali se nadam da će biti još ugodnih iznenađenja kao što je ovo." kratko nam je svoju Harper's Bazaar naslovnicu prokomentirala Kristina.

Čestitke Kristini!

                       

Ana Bacinger

photo: facebook Harper's Bazaar Singapore

Objavljeno: 16.08.2012. u 16:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p