CELEB STYLE

Lady Gaga oduševila je svojim neobičnim modnim odabirom

Još jedno sjajno izdanje poznate pjevačice i glumice
"Women in Hollywood" godišnje je okupljanje talentiranih i javnosti poznatih žena, a ni ove godine nije podbacilo pa su se tako na partyju časopisa Elle pojavila velika imena Hollywooda koja su, osim svojim radom u pop industriji, učinila i veliki pomak za promicanje društvenih vrijednosti.

U mnoštvu djevojka i žena, ovog puta istaknula se jedna o kojoj mediji već mjesecima ne prestaju brujati zahvaljujući filmu "A Star Is Born", a to je pop ikona Lady Gaga. Naime, Gaga je održala uistinu dirljiv govor, reflektirajući se na to kako je zapravo biti jedna žena u Hollywoodu. Progovorila je o tome kako su trenutni standardi odijevanja na crvenom tepihu zapravo inspirirali njezin outfit - predimenzionalno odijelo iz Marc Jacobs SS19 kolekcije, kojega je nosila. „Spremajući se za današnji event, probala sam haljinu za haljinom, korzet za korzetom, dijamante, perje, zapravo sve najljepše tkanine na svijetu. Da budem iskrena, bilo mi je zlo u želudcu od svega toga. Ovo što nosim je muško odijelo namijenjeno ženi. Nikakva haljina. U njemu sam se osjećala kao prava ja, a uzimajući u obzirom zbog čega sam ovdje večeras, bio je to logičan odabir“, kroz suze je kazala ova pop zvijezda.


U govoru je otkrila i kako se još uvijek bori s PTSP-om, ali i s mentalnim zdravljem općenito. Također je kazala kako je žrtva seksualnog zlostavljanja kojega je doživjela kao devetnaestogodišnjakinja. „Kao žrtva seksualnog zlostavljanja od nekoga tko je također u entertainment industriji, kao žena koja još uvijek nije dovoljno hrabra da otkrije njegovo ime, kao žena koja živi s kroničnom boli, danas sam odlučila povratiti svoju moć. Danas sam odlučila nositi hlače“, hrabro je dodala. Osim što je njen modni odabir bio u skladu s događajem, modna kritika ne skriva svoje oduševljenje ovim novim look poznate pjevačice i glumice.

Foto: Getty Images
Objavljeno: 18.10.2018. u 14:38
Tagovi: Lady Gaga, moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p