SVJETSKA MODA

Lady Gaga ovog Božića u ulozi Djeda Mraza

Otvara se Gagina radionica u sklopu njujorškog Barney'sa

Lady Gaga prava je poduzetnica! Iako do Božića predstoji još nekoliko mjeseci, blagdansko raspoloženje ekscentričnu umjetnicu uhvatilo je već ovih dana, stoga se sa svojim dobrim prijateljem i kreativnim direktorom Muglera, Nicolom Formichettijem odlučila na otvaranje vlastite verzije radionice Djeda Mraza u sklopu robne kuće Barney's.


„Poanta blagdana je u radovanju, dijeljenju i uključivosti, i meni, Gaga stvarno predstavlja sve navedeno," rekao je glavni izvršni direktor Barney'sa, Mark Lee. „Njena platforma puna je pozitivnosti, individualnosti i jedinstvenosti na vrlo suvremen način."


Gagina radionica, koja će svoje mjesto naći na petom katu ove robne kuće, ponudit će knjige i CD-e koje je odabrala pjevačica, kao i igračke, modne dodatke, make up (uglavnom ruževe u jarkim bojama dostojnim nje same), slatkiše i svijeće.


„U ponudi je mnogo stvari za obožavatelje svih uzrasta, za djecu i one koji se tako osjećaju," izjavio je Lee. „Smatram da će naši postojeći i budući kupci pronaći zabavne stvari za darovati na ne tako ozbiljan način."


Gagina radionica u sklopu Barney'sa bit će otvorena od sredine studenog do 2. siječnja, a što je ovo dvoje ekscentrika osmislilo i hoće li biti primjenjivo za darivanje, preostaje vidjeti.


H.B.
Photo: Zimbio

Objavljeno: 16.08.2011. u 15:39

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p