SVJETSKA MODA

Ljeto traje duže uz novu Sheriff&Cherry kolekciju

Još jedna odlična kolekcija!

Ako ste jedan od onih koji odbijaju priznati kako je stigla jesen i kako je sve manje mogućnosti za šetnju gradom ili večernji izlazak u ljetnom stylingu, ne brinite. Sheriff & Cherry je posegnuo za „jockerom“ iz svoje Boatlife kolekcije – majicama dugih rukava sa i bez kapuljače!

Sheriff & Cherry serija majica dugih rukava sadrži tri majice s kapuljačom u bijeloj, navy plavoj i zelenoj boji te plavu i bijelu majicu bez kapuljače. Modele karakterizira kvalitetan pamuk od kojeg su proizvedeni te kvalitetno vezeni i otisnuti motivi kao što su mornarski motivi, mornarsko sidro i naziv brenda na prsima, leđima i rukavima. Na rukavima svih modela decentno su izvezeni, već prepoznatljivi Sheriffovski simboli – sidro i zvijezda, u boji same majice.

U kolekciji je i nekoliko ženskih modela koje karakterizira otvor na jednom ramenu. Majica u navy plavoj i off white bijeloj boji te haljina s otvorenim ramenom u navy plavoj boji. Sve modele karakteriziraju kvalitetno i bogato izvezeni mornarski motivi na prsima u zlatnoj, bijeloj i plavoj boji kao i na rukavima u boji modela. Većina modela je unisex i dolaze u svim veličinama. Sheriff & Cherry Boatlife kolekcija dostupna je putem službene stranice i u zagrebačkom B.A.R.A.B.A. Store.

Foto: PR
Objavljeno: 09.10.2019. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p