SVJETSKA MODA

LONDON FASHION WEEK: Burberry Prorsum s/s 2010.

Fenomenalna kolekcija koja je oduševila sve prisutne!

Burberry se vratio na londonski tjedan mode i oduševio sve prisutne na njemu.

Svoj 25 rođendan londonski tjedan mode definitivno će pamtiti po fenomenalnoj Burberry reviji, za koju mnogi kažu da je najbolja revija ikad!

Emma Watson, Gwyneth Paltrow, Mary-Kate Olsen, Victoria Beckham, Daisy Lowe, Freida Pinto, Dev Patel s oduševljenjem su iz prvog reda upijale komade koje je Christopher Bailey pustio na pistu. Proljeće i ljeto 2010. ove modne kuće je kratko, zamotano, glamurozno i veoma svježe. Bailey je u prvi plan stavio kultni komad - baloner po kojem je ova modna kuća i postala toliko prepoznatljiva, koji je itekako upečatljiv i prekrasan. Kratak, minijaturan, u različitim bojama, Baileyev baloner djeluje veoma razigrano i sveže. Od klasičnog bež, blijedo rozog, sivog, lila i zelenog pa sve do definitivno najupečatljivijeg sjajnog, srebrnog i posutog šljokicama. No on nije razmišljao o baloneru kao o komadu kojim ćete se zaštiti od kiše i vjetra, već je htio da vaš baloner bude glamurozan i pravi "statement" komad. Naglašena remena i struk, drapiranje i sjajni materijali Burberry baloner su učinili komadom koji želi imati svaka od nas.

A drapirane haljinice, minice i topići rađeni od mekanog tila u nježnim bojama proljeća već su postali novi "must have" komadi.  Zbog romantične, mladenačke i izuzetno svježe revije Burberry se vratio na londonski tjedan mode veoma veličanstveno.

Ana Bacinger

Objavljeno: 23.09.2009. u 14:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p