SVJETSKA MODA

LONDON FASHION WEEK: Twenty8Twelve Fall 2010.

Street Style a la Sienna Miller

„Nikada se nismo vidjeli u konkurenciji s dizajnerima poput Christophera Baileya. Ta konstatacija je smiješna, ne smatram se dizajnericom" - izjavila je filmska zvijezda i trendseterica Sienna Miller povodom jučerašnje prezentacije nove kolekcije branda Twenty8Twelve, koji dizajnira u suradnji sa svojom sestrom Savanah Miller.

Samo nekoliko dana po završetku New York Fashion Weeka, na kojemu su svoje kreacije kao ozbiljne dizajnerice predstavile neke od svjetskih celebsica poput Kim Kardashian, Victorie Beckham, Gwen Stefani i Nicole Richie, nejasna je Siennina skeptičnost u svezi njezinog dizajna, posebice ako uzmemo u obzir da je prikazala sasvim solidnu trendy kolekciju, mahom sačinjenu od komada koje i sama najradije nosi.

Glavni dio viđenog sačinjavaju komadi od jeansa, vruće hlačice, isprane traperice, prsluci kombinirani uz jakne i parke pomalo etničkih peruanskih motiva. Elegantniji dio kolekcije čine uske mini haljine u kombinaciji tamnoplavog baršuna i tila, te pokoje baršunasto odijelo. Ono što je definitivna prednost je prihvatljiva cijena-za razliku od kreacija gore navedenih celebrity dizajnerica. Cijena ispranog jeansa se kreće oko 175 američkih dolara, dok je cijena kožne jakne ispod 700 dolara. Sve u svemu, nosivo, praktično, trendy i sexy baš kao i sama dizajnerica.

A.P.

Objavljeno: 22.02.2010. u 10:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p