SVJETSKA MODA

Louis Vuitton i francuski chic na pravi način!

Odlična revija koja je oduševila sve!

Pariški Tjedan mode polako ide ka svome kraju, a to znači da su na redu neka od najznačajnijih i najiščekivanijih dizajnerskih imena. Louis Vuitton sinoć nas je oduševio preciznom i jasnom kolekcijom koja je u fokus vratila prepoznatljiv pariški chic, a odlične kolekcije pokazali su i drugi dizajneri poput Stelle McCartney, Zimmermana i sl.

Nicholas Ghesquiere, kreativni direktor Louis Vuittona, kao što smo spomenuli, u recentnoj kolekciji naglasio je pariški chic, ali na sebi svojstven način. Ipak, kolekcija nosi nešto drugačiju stilsku notu od one na koju smo navikli, pa je tako novi Louis Vuitton kombinacija različitih stilova i materijala, efektnih detalja i ručno rađenih dijelova koji su pokazali svu ljepotu modnog dizajna.

Igra krojevima i materijalima!

S neutralnom paletom lookova koji gradiraju u svojoj slojevitosti, Ghesquiere je eksperimentirao je s raznim formama te tako stvorio zanimljive optičke iluzije. Poigrao se je s odjevnim komadima na pravi način, a pritom zadržao u okviru nosivosti. Isto tako, što se tiče silueta, iste prate liniju tijela s izletima u prenaglašenost što je ponajviše vidljivo u ramenima. Dinamika je postignuta uz pomoć detalja i zanimljivih asimetričnih dizajnerskih rješenja, a ne nedostaje niti statement komada od koji izdvajamo kapute i blejzere. Ova kolekcija na sjajan način sažima modnu igru, nosivost i dizajnerski potpis, stoga je riječ o jednoj od definitivno najboljih kolekcija ovogodišnjeg Tjedna mode!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 07.03.2023. u 15:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p