SVJETSKA MODA

‘Lunch box’ vrijedan 1450 €? Poznati brend izbacio je luksuznu torbu za nošenje ručka koja je već skoro rasprodana!

Komad koji je naišao na različita mišljenja! 

Kada je u pitanju hrana, ljudi na poslu dijele se na dvije 'vrste', one koji naručuju hranu i oni koji nose svoju od kuće. Druga kategorija zaposlenika uglavnom ima i popularne ‘lunch boxeve’ koji su vrlo praktični, ali mogu biti i stylish. Za to se je pobrinuo jedan od najpopularnijih modnih brendova te usprkos tome što dizajnerskom ‘lunch boxu’ cijena nije pristupačna, već bilježi odličnu prodaju! 

Saint Laurent i Anthony Vaccarello uvijek na nas iznenade zanimljivim i drugačijim modnim komadima koji oslikavaju kod brenda, a ovog puta prašina je podignuta torbom za ručak. Kao što smo spomenuli, popularni ‘lunch box’ u svijetu i kod nas vrlo je popularan dodatak, a ova dizajnerska inačica već je oduševila zaljubljenike u luksuzne komade. ‘Take-away box’ napravljen je od kože, a krasi ga upečatljiv monokromatski YSL logo koji je ugraviran na sredini. Box je dostupan u dvije elegantne boje, crnoj i bež, a ima i decentne uzorke koji su zapravo također logotip brenda.

Dizajner je istaknuo kako je ovaj komad kreiran s ciljem poticanja na kuhanje kod kuće i nošenje obroka. Ipak, ovaj stav naišao je na kritike jer se radi o vrlo skupom predmetu, ali uzmemo li u obzir da je riječ o onom s potpisom, cijena nije neočekivana niti čudna. Sve ima svog kupca, pogotovo u dizajnerskom svijetu, pa dok će ovaj ‘lunch box’ prosječnom kupcu biti nesnošljivo skup, onima koji si ga mogu priuštiti to je još jedan u nizu dodataka za svaki dan.

No, stavimo li cijenu na stranu, riječ je o divnom minimalističkom dizajnu koji je elegantan i profinjen, pa ako ste poželjeli ovaj box, naručiti ga možete putem sljedećeg linka

1450 €

Foto: Saint Laurent, Instagram
Objavljeno: 05.01.2023. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p