SVJETSKA MODA

Magazin GQ proglasio Kim Kardashian 'muškarcem godine'

Naslovnica o kojoj bruji modni svijet

Poduzetnica, reality zvijezda, odvjetnica - sve je to svestrana Kim Kardashian, a podužem popisu svojih titula i ostvarenja sada može dodati i "muškarac godine". Naime, Kardashian je uz Jacoba Elordija proglašena "muškarcem godine" prema izboru časopisu GQ. Kim se tako pridružila društvu uspješnih žena poput Rihanne, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston i Scarlett Johansson koje su prethodno krasile naslovnicu ovog specijalnog godišnjeg izdanja koje izlazi u studenom.

Kardashianku je časopis također proglasio "tajkunom godine", a navode kako je taj status zaslužila svojom poduzetničkom sposobnošću i radom na svom brendu odjeće za oblikovanje SKIMS, koji je lansirao svoju prvu liniju muške odjeće u listopadu. U popratnom intervjuu Kim je mnogo govorila o odnosu sa svojim pokojnim ocem Robertom Kardashianom, koji ju je inspirirao da upiše pravni fakultet, kao i o odgoju četvero djece koje dijeli s reperom Kanyeom Westom.

Posebno su zanimljivi lookovi u kojima se Kim pojavljuje u novom izdanju časopisa. Outfiti vješto spajaju tradicionalne muške, poslovne i sportske komade, pa tako na samoj naslovnici Kardashian nosi odijelo i kravatu u stilu 80-ih, uz dodatak vrećice Cheetos čipsa. Tu je i nekoliko zanimljivih referenci na njezin privatni i poslovni život, pa je tako uz komade s potpisom Balenciage i Saint Laurenta odjenula i "vintage" majicu svog nekadašnjeg butika DASH, koji je vodila sa sestrama Kourtney i Khloé od 2006. do 2018. godine.

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.11.2023. u 10:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p