SVJETSKA MODA

Mali trikovi velikih Instagram cura: Tesa Jurjaševič

Slovenska blogerica otkriva svoje trikove
Tesa Jurjaševič

Tesu sam upoznala prije dvije godine na jednom divnom druženju u Beču, na koje nas je vodio s.Oliver. Jedan pogled na njezin stil (i Instagram!) bio je dovoljan da shvatim kako će ova mlada djevojka daleko dogurati svojim profilom… 

To se i dogodilo, Tesa danas putuje svijetom, sjedi u prvim redovima ekskluzivnih modnih brendova i surađuje s brojnim brendovima o kojima velik broj djevojaka samo mašta. Simpatična brineta jedna je od vodećih slovenskih influencerica, a ujedno je i modna urednica njihove Grazie. Odlučila sam je ugostiti u našoj rubrici u kojoj nam popularne influencerice otkrivaju svoje Instagram trikove jer sam uvjerena da od ove divne kreativke možete puno naučiti!

P.S. Ako nekim čudom još ne pratite Tesu, svakako je zapratite: @tesajurjasevic

#Motivi

 Dijeljenje moje najveće ljubavi - mode, koju volim uklopiti u druge aspekte svog života i kombinirati s putovanjima, beauty segmentom i lifestyleom općenito.


#UčestalostObjava


Najčešće je to jedna objava dnevno, no u vrijeme trajanja Tjedana mode dogodi mi se i više objava u jednom danu.

Tesa Jurjaševič
#Kamera

Donedavno sam koristila iPhone 7 plus, no prije nekoliko dana sam se počastila novim iPhone XS Max modelom.

#Aplikacije

VSCO cam i Snapseed.

Tesa Jurjaševič
#Filteri

Sviđa mi se više VSCO filtera, no u posljednje vrijeme sam ih svela na minimum ili ih uopće ne koristim.

#MojiPratiteljiNajvišeVole

Bez puno razmišljanja moje odjevne kombinacije. Ovisi o fotografiji, no nekako mislim da najviše vole kada se cijeli look vidi na fotografiji!

Tesa Jurjaševič
#Stories

Stories su odličan alat koji nam je omogućio da budemo malo više osobni, spontani i zabavni na Instagramu. Osim toga, uz njega naši pratitelji mogu biti uz nas na raznim eventima i putovanjima, i osjećati se kao da su dio naše priče.

Tesa Jurjaševič
#SavjetZaDobivanjeVišeFollowera

Jedno je sigurno, u ovom trenutku je jako teško rasti na Instagramu, no mislim da prije svega trebate ostati autentični, originalni i iskreni.

#NajvišeLikeovaDobijemNa…

Kako sam već i spomenula, mislim da moji pratitelji najviše vole moje odjevne kombinacije. Te fotografije generalno imaju najveći broj lajkova.

Tesa Jurjaševič

#SuradnjeSBrendovima

Su bitan dio ovog posla i zapravo glavni razlog zbog kojeg Instagram možemo nazivati poslom. Surađujem s puno brendova, bilo na godišnjoj razini ili samo na nekim projektima. Ono što moram naglasiti je da nikad ne bi surađivala s brendom u kojem se ne pronalazim i u koji ne vjerujem.

Tesa Jurjaševič
#KakoUvijekIspastiDobroNaFotografiji?

Naučite koji su vam dobri kutevi, uvijek fotkajte iz blage žablje perspektive i ako imate loš dan - nabacite sunčane naočale!

#NaTuđimProfilimaPrvoGledaš…

Cijeli feed, ali i nečiji osobni stil!

Tesa Jurjaševič
#NikadNeBihObjavila…

Nešto u što ne vjerujem ili iza čega ne stojim 100 %, bilo da je riječ o brendu, određenom proizvodu ili nekom servisu!

#NajdražiInstaProfili

@fakerstorm, @leiasfez, @adenorah, @deborabrosa

Tesa Jurjaševič
#InstagramVolimJer…

Jer je to moje mjesto na kojem mogu biti kreativna, dijeliti svoju strast i graditi divnu zajednicu ljudi koji dijele iste interese kao i ja!

Tesa Jurjaševič

Objavljeno: 23.11.2018. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p