SVJETSKA MODA

Mango u novoj kampanji slavi različitosti

Jedna posebna modna priča iz radionice high street brenda

Mango

Španjolski high street brend Mango izbacio je novu kampanju naziva "A story of Uniqueness" u kojoj, kroz seriju fotografija, predstavlja nekoliko pojedinaca, svakog različitog i posebnog na neki svoj način. 

Mango kroz svoju posebnu i vrlo pozitivnu modnu priču u svojoj kampanji ugošćava model Bhumiku Aroru, modnu blogericu i profesoricu prava Lyn Slater, model i glazbenicu Staz Lindes te umjetnicu Lauren Johnson. Zvijezde ove Mangove priče o slavljenju različitosti u rasponu su godina od 20 do 63, njeguju različite stilove odijevanja, kao i različite stilove života, ali veže ih ista poveznica, a to je da su uvijek i beskompromisno svoji što ih u konačnici i čini upečatljivima i drugačijima.

Modeli ove modne priče nose komade popularnog brenda koje ćemo obožavati ove tople sezone poput: asimetričnih haljina na jedno rame, prozračnih bluza floralnog uzorka, traper jakni s volanima, romantičnih off the shoulder bluza kao i oversize košulja koje podsjećaju na muške ili pak prevelikih jakni od jeansa kojima se okrećemo svake godine kada temperature porastu.

T.L.
Foto: Mango

Objavljeno: 05.04.2017. u 10:32
Tagovi: Mango, kampanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p