SVJETSKA MODA

Mašne u kosi: divan dodatak koji podiže svaki outfit

Pronašli smo brend s dodatcima koje ćete poželjeti odmah!

Mašna je bez imalo razmišljanja detalj koji donosi neku posebnu i drugačiju priču, onu ženstvenu, senzualnu i zaigranu, stoga osim na odjeći, mašne volimo vidjeti i kao dodatak kosi. Premda high street brendovi svake sezone nude nekoliko varijanti mašna-detalja za kosu, ovog puta za oko nam je zapeo londonski brend te nas osvojio divnim dizajnom, ali i zanimljivom pozadinskom pričom.

HvG je londonski brend iza kojeg stoji Henriette von Grünberg, a glavna posebnost krije se u samom načinu izrade i dizajniranja. Naime, ovaj brend djeluje na tri lokacije, pa ga tako osim u Londonu možete pronaći u Berlinu i Beču, a prilikom izrade povodi se načelima održive i 'spore' mode. Za svaki dodatak materijali se pomno biraju, baziraju na onima koji se mogu pronaći na određenoj lokaciji te su kao takvi vrlo posebni i unikatni. Prema riječima osnivačice, HvG dodatci namijenjeni su snažnoj i odvažnoj ženi koja voli modu i neprestano nadograđuje vlastiti stil, i to baš pomoću ključnih detalja koji čine najveću razliku.

Što se tiče mašni kao dodataka frizuri, a samim time i outfitu, postoji mali milijun načina na kako ju možete kombinirati. Govorimo li o dnevnim kombinacijama, mašna će divno pristajati ležernim minimalističkim izdanjima te tako outfitu podariti dinamiku, ali i dašak chic izgleda. Nadalje, što se tiče poigravanja, mašne su sjajan poligon za kreiranje zaigranih kombinacija koje odašilju veselu i pozitivnu vibru te sjajno pristaju nadolazećim toplim proljetnim danima. Sama frizura koja se pokazala kao najpogodnijom za korištenje mašne kao detalja je rep, polurep ili niska punđica, stoga odaberite onaj način koji najbolje pristaje vašoj osobnosti i stilu. HvG mašne su jednostave, ali upečatljive i predimenzionirane, stoga možete biti sigurni da drugačija i posebna modna priča neće sigurno neće izostati.

Osim mašni, ovaj divan brend u svojoj ponudi ima i druge detalje za koje ne sumnjamo da će vas jednako oduševiti, pa ono što predlažemo je da se upustite u sve čari online shoppinga i proljetno-ljetne dane dočekate s najljepšim ukrasima koji će zasigurno privlačiti svu pažnju.

Objavljeno: 18.03.2020. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p