SVJETSKA MODA

Mateja Penava na naslovnici Grazie nosi Felju

Novi broj ima humanitarnu notu

Novi blagdanski broj Grazie, ostavio je „Najbolje za kraj".

Točno taj naziv nosi editorijal u kojem Grazia predlaže najljepše haljine hrvatskih dizajnera. Midikennov model Mateja Penava, pozirala je Dorijanu Kljunu u svečanim kreacijama s potpisom Borisa Pavlina, Juraja Zigmana, Linee Exclusive, Aleksandre Dojčinović te Martine Felje, čija je bajkovita bijela kreacija odabrana za naslovnicu magazina. Za izvrstan styling  zaslužan je modni urednik Petar Trbović.

 

 

Velika humanitarna akcija za Nikolu

Pored standardnih tema i savjeta, Grazia ovog mjeseca ima i humanitarnu notu, te vas molimo da obratite pažnju na ovu hvale vrijednu akciju u kojoj možete pomoći malom Nikoli. 

Nikola je rođen dana 18.10.2009. godine u 25. tjednu trudnoće (bio je težak 910 g). Odmah nakon porodapremješten je u šok-sobu Klinike za dječje bolesti Zagreb, gdje je proveo idućih 13 mjeseci. Tijekom svojeg boravka u bolnici prošao je dvije operacije crijeva, lasersku operaciju očiju i traheostomiju, tj. načinjen mu je otvor na vratu u koji je umetnuta cjevčica tzv. kanila i tim putem 'dodan' još jedan otvor za disanje. Nakon 13 mjeseci provedenih u bolnici Nikola je prije godinu dana otpušten kući gdje se za njega brine mama. I dalje se hrani na sondu i ovisan je o kisiku 24 sata. Danas je Nikola veseli dječak, koji, zahvaljujući velikom trudu i zalaganju lijepo napreduje, te je nedavno sve razveselio kada je počeo puzati. Novac prikupljen ovom akcijom bio bi upotrijebljen za nabavu novog aspiratora. Naime, Nikola još nije snažan da se dovoljno nakašlje i time oslobodi dišne puteve, već mu je potrebna učestala aspiracija, čime mu se pluća oslobađaju nakupljenog sekreta.


PRAVILA IGRE:

Odaberite poklon koji vam se sviđa (možete igrati za sve poklone u igri), pošaljite SMS na broj 66126

"GRAZIArazmakBROJ POKLONA KOJI ŽELITErazmakIMErazmakPREZIME". CIJENA SMSa je 3,66 kn + PDV,

nagradna igra traje do 3.1.2012.

Objavljeno: 14.12.2011. u 16:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p