SVJETSKA MODA

Meiselove fotografije za Pradu

Nova kampanja poznate modne kuće

Prada 
Genijalni modni fotograf Steven Meisel i modna kuća Prada još su jednom,nakon dugogodišnje suradnje, udružili snage i to na najnovijoj kampanji za ovogodišnju pre-fall kolekciju.

U glavnim ulogama pomalo mračnih fotografija Meiselove modne priče pronašlo se čak deset modela koji na vizualima asociraju na ljubavne parove: Aya Jones, Maartje Verhoef, Natalie Westling, Julia Nobis, Niels Trispel, Willow Hand, Artur Chruszcz, Johannes Spaas, Finnlay Davis i Tim Schuhmach. Pronicljiva Miuccia iznova je pokrenula svoje omiljeno pitanje razgraničenja tipično muške i stereotipno ženske garderobe, propitujući granice dozvoljenog ispreplitanja. Spomenuta je tematika, koja i inače golica poznatu dizajnericu, posebice vidljiva u strogom razgraničenju: šarenim bojama i kariranim uzorcima koje nose samo žene te po crnoj, zagasitim bojama i strogim krojevima za muškarce.

Osim Stevena Meisela i čete modela, za spomenutu je kampanju zaslužna i ruka make-up artistice Pat McGrath, a styling potpisuje Olivier Rizzo.
 
Prada
 
Prada 
Prada 
Prada 
Prada 
Prada 
Prada 
T. L.

Objavljeno: 01.05.2015. u 13:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p