SVJETSKA MODA

Model kojem je teško odoljeti: Ova elegantna torba mogla bi obilježiti zimsku sezonu

Minamalistički, a opet vrlo upečatljiv model 

Sasvim je jasno kako su torbice u obliku polumjeseca jedan od najistaknutijih trendova 2023., čemu svjedoči popularnost modela omiljenih modnih brendova kao što su Prada, Polene, Staud i The Row. Ovom popisu svakako možemo dodati i elegantan, decentan model Ava Triomphe koji je modna kuća Celine predstavila u svojoj kolekciji za jesen i zimu 2023.

U pitanju je redizajnirana verzija popularne Ava torbice koju je za Celine 2019. dizajnirao Hedi Slimane. Baš poput izvorne Ave, novi model dolazi u zaobljenom obliku polumjeseca, no upotpunjen je magnetnim kopčanjem sa zlatnim kultnim logom kuće ("Triomphe"). Namijenjen je nošenju preko ramena te uključuje podesivu dršku, a zasad ga možete pronaći u smeđoj i crnoj boji te s uzorkom monograma.

Ovaj stylish model zamijetili smo još na proljeće, a kako je u pitanju kožna torba u tamnim bojama u fokus je stigla tek na jesen, sjajno se uklopivši u kombinacije za hladne dane. Osvojila je neke od vodećih "it" djevojaka poput manekenke Kaie Gerber te reperice Lise, a u posljednje je vrijeme sve češće viđamo u kombinacijama trendseterica na Instagramu. Celine Ava Triomphe na prvu nas je osvojila svojim upečatljivim, a opet nenametljivim izgledom te bez pretjerivanja možemo reći kako je u pitanju torba koja će obilježiti ovu zimu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 26.11.2023. u 16:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p