SVJETSKA MODA

Model s bioničkom rukom nosi NYFW

Modni mediji bruje o Rebekah Marine
Rebekah Marine 
Rebekah Marine 28-godišnja je djevojka iz New Jerseya, rođena je bez desne podlaktice te nosi protezu u obliku bioničke ruke. Od malena su joj govorili da nema šanse u modelingu zbog čega je odustala i nedavno se odlučila vratiti svom snu iz dječjih dana. A on joj se i ispunio budući da će 13. rujna nositi, ni manje ni više, nego New York Fashion Week.
 
Rebekah je svoj "nedostatak" odlučila pretvoriti u prednost, u nešto što je razlikuje od drugih te postati ambasador drugačijih na, ponekad izrazito krutoj, modnoj sceni. No, lijepa Rebekah priznaje kako nije bilo nimalo lako probiti se do tjedna mode u New Yorku kao osoba s invaliditetom.
 
"Agencije ponekad nisu željele niti baciti pogled na moj portfolio. No, nisam bila razočarana jako dugo. Shvatila sam da je potrebno pronaći svoju nišu" izjavila je Rebekah te dodala kako "je važno da moda uzme u obzir različitosti te slavi jedinstvenost". Marine je za kraj poentirala rekavši kako ne misli stati sve dok ne snimi naslovnicu za Vogue.
  
Ma da nam se ponekad čini poprilično ekskluzivnom, činjenica je, naime, da se na modnom obzorju pomaljaju pozitivne promjene. Prošlog je mjeseca Jillian Mercado, modna blogerica u invalidskim kolicima, potpisala ugovor za IMG Models, a zasjala je i kao glavno lice kampanje za Diesel.
 
Rebekah Marine Rebekah Marine Rebekah Marine 
T.L.
Foto: Instagram
Objavljeno: 07.09.2015. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p