SVJETSKA MODA

Modna blogerica Barbara Repe u editorijalu naziva "Skyfall"

Nova priča iz radionice mladog modnog tima

Mladi tim modnih entuzijasta ponovno je udružio svoje snage i pred kraj godine odlučio lansirati još dvije modne priče, a prva od zadnje dvije priče s kojom će zaključiti 2012. godinu simbolično je nazvana „SKYFALL".

Ovoga puta u suradnju se uključio i jedan od najpoznatijih hrvatskih mladih dizajnera, Ivan Alduk, koji ove godine slavi 5. godišnjicu svoga rada.

                              

Ivan Alduk odlučio je ustupiti nekoliko komada iz svoje najnovije kolekcije koji još uvijek nisu predstavljeni javnosti te ih je odlučio ekskluzivno predstaviti baš putem ove malene modne priče - „SKYFALL".

Komadi iz posljednje kolekcije Ivana Alduka izvrsno su se uklopili u urbanu minimalističku priču, a popularan Coded Edge nakit mladog dizajnera i fotografa Jure Perišića i Silvija Ivkića, naglasio je stil i atmosferu.

Nakon izvrsnog uspjeha sa „Primadonna Girl", a posebice „Malena" dijelom projekta u kojem su se kao modeli pronašli i „dečki s ulice", ponukani dobrim kritikama i ovaj put je uključena u projekt osoba koja nema doticaja s modnim svijetom. Kao model, uz jednu od  najčitanijih hrvatskih modnih blogerica u Hrvatskoj Barbaru Repe, našla se i mlada plesačica i studentica Petra Krpan.

„Modne priče ekskluzivno se predstavljaju na modnoj blog platformi Barbare Repe http://ar-ar.blog.hr te putem njene facebook stranice www.facebook.com/arar.blog na kojima redovno možete pratiti kako teku pripreme snimanja te sama realizacija projekta.

Nikola Grbin i Barbara Repe projekt su pokrenuli prije 6 mjeseci, a prvi rezultati vidjeli su se već prije mjesec i pol kada je lansirana „Primadonna girl".

Nakon SKYFALL-a, na kraju ove 2012. godine slijedi jedna prava božićna poslastica ORAŠAR, reinterpretirana i predstavljena u nekom novom, modnom obliku.

 

SKYFALL

Foto: Jure Perišić Asistent fotografa: Matea Ribarević Make up i frizura: Barbara Repe Odjeća: Ivan Alduk Obuća: Cavallino Shoes Nakit: Coded Edge Modeli: Barbara Repe, Petra Krpan Asistent: Ivan Miletić Voditelji projekta: Nikola Grbin, Barbara Repe

 


Objavljeno: 18.12.2012. u 11:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p