SVJETSKA MODA

Modna ikona koja nadilazi generacijske razlike

Kultna Reebok Classic Leather tenisica
 
Reebok Classic organizirao je niz jedinstvenih događanja kako bi proslavio dugu tradiciju omiljenih Reebok Classic Leather tenisica čiji je dizajn i danas sveprisutan i utjecajan na globalni stil još od 1983. godine.
 
S početkom u Londonu, gdje se proslavio Classic Leather identitet te prezentirao njegov utjecaj na britansku modnu i glazbenu scenu u posljednja tri desetljeća kao kulturne ikone koja nadilazi generacijske razlike, nazočila su vodeća imena modne i glazbene industrije. Pridružio se tako i ambasador Reebok Classic branda, Kendrick Lamar, talentirani 28-godišnji reper i tekstopisac iz zloglasnog Comptona, koji je ove godine ponovno trijumfirao na dodjeli najvažnijih glazbenih nagrada Grammy.
 
  
 
U kultnoj londonskoj Tate Modern galeriji, Reebok Classic udružio je snage s mnogobrojnim utjecajnim članovima modne industrije kako bi održao ovaj jedinstveni event. Održan je i panel u kojeg su bila uključena neka od najvećih imena britanske kreativne industrije, a diskutiralo se o kulturnoj važnosti Classic Leather linije u razvoju glazbene i modne scene Ujedinjenog Kraljevstva do današnjih dana. S pogledom prema budućnosti, dizajneri poput Matthewa Millera, Christophera Shannona, Holly Fulton, Ashish and Agi & Sam-a, udružili su snage kako bi isproducirali live prezentaciju modela koji su proslavili tu kultnu tenisicu, uklopljenih u suvremene lookove najpopularnijih londonskih dizajnera. Nakon prezentacije uslijedila je intimna večera koja se održala u Tate Photography galeriji, a poslije večere prisutni su poslušali nastup repera Little Simz-a.
Nakon spektakularnog eventa u Londonu, Kendrick Lamar se uputio u seriju posjeta i evenata iznenađenja diljem UK kako bi svoje fanove poveo na putovanje kroz glazbu, umjetnost i modu te im poklonio djelić svoje kreativnosti.

 
Kako bi uspješno ostvarili svoj zajednički cilj poticanja mladih na shvaćanje vlastitih neograničenih potencijala, Reebok Classic i Kendrick Lamar iznenadili su tako grupu djece iz dobrotvorne glazbene udruge Brighter Sound u Manchesteru, čime su glasno prenijeli svoju pozitivnu i nadahnjujuću poruku svim prisutnim mladim talentima. Nakon programa u lokalnom centru zajednice, Wonder Innu, gdje je poznati reper prenio svoju motivirajuću poruku, Kendrick je pozvao prisutne fanove da mu se pridruže u improviziranoj rap bitci te da recitiraju vlastite slobodne stihove, što je bila životna prilika njegovih mladih fanova.

 
Foto: PR
Objavljeno: 30.03.2016. u 13:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p